IniciNoticiesComerçL'Àrea de Promoció Econòmica organitza una xerrada sobre com actuar davant una...

L’Àrea de Promoció Econòmica organitza una xerrada sobre com actuar davant una inspecció laboral i fiscal

formacioAmb el nom de “Les tardes Empresarials” i sota la marca de la I Jornada Empresarial celebrada el passat mes de Desembre “ Les Pimes Avui: Nous Escenaris , nous reptes” s’han planificat per al primer trimestre de l’any una sèrie de conferències d’una durada d’entre una hora i una hora i mitja adreçades al teixit empresarial.

Per demà s’ha organitzat la següent activitat: Com actuar davant d’una inspecció laboral i fiscal a l’empresa a càrrec de Teresa Movilla i Noelia Herrero de Tax. Les placés són limitades (màxim de 15 persones). Tindrà lloc a les 15:00h a l’aula de formació del Departament de Promoció Econòmica i Ocupació. (C\Ral nº174). La durada serà de 2h. Marçal Vilajeliu és regidor de promoció econòmica.

marcal formacio

Aquest cicle sorgeix de la iniciativa d’empreses i experts en la matèria de col·laborar amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament per aportar el seu know-how com a empresaris, al teixit empresarial del municipi i crear espais de trobada empresarial on compartir experiències, informació i saber fer.

ÚLTIMES NOTÍCIES