IniciNoticiesCulturaEl concurs de rapsodes de Ràdio Tordera omple de poesia la sala...

El concurs de rapsodes de Ràdio Tordera omple de poesia la sala gran del Teatre Clavé

final concurs rapsodes molinsRàdio Tordera va celebrar, divendres a la tarda, la final del concurs de rapsodes, que buscava els millors recitadors de poesia del municipi d’aquest any. La sala gran del Teatre Clavé va acollir gent de totes les edats per escoltar els 18 finalistes de la sisena edició del concurs. Enguany, el concurs girava sobre la figura de Josep Carner, conegut com el príncep dels poetes per alçar la poesia catalana gràcies a la seva obra poètica.

En la categoria A (alumnes de 3r i 4t de Primària), la guanyadora va ser la Dasha Romero. En la categoria B (alumnes de 5è i 6è de Primària), el primer premi va ser Pol Salses. Ja en la categoria C (alumnes de 1r i 2n d’ESO), el primer lloc va ser per Júlia Maynou. En la categoria D (alumnes de 3r i 4t d’ESO),  la  guanyadora va ser per Estela Fernàndez. I en la categoria E (de 16 a 18 anys), el premi va ser per Nadia Ledesma. Ja per últim, en la categoria d’adults, el primer lloc va ser per en Francesc Molins. Al finalitzar el concurs, l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia destacava la qualitat dels participants d’enguany.

balanc concurs rapsodes

Fins a 170 persones de diferents edats, des de nens i nenes de 3r de primària fins adults han participat al certamen d’aquest 2018.

ÚLTIMES NOTÍCIES