Uns 7.500 exàmens de conduir estan pendents per la crisi d’examinadors


examinadors-dgtLa crisi entre els examinadors i la DGT (Direcció General de Trànsit) encara continua viva. I és que els examinadors de trànsit s’han negat a fer hores extres tal com se’ls demana des de l’administració. Una mesura que preveia esponjar la llista d’alumnes pendents d’examen pràctic de conduir que s’havia anat acumulant per la vaga del col·lectiu. Per l’altra banda, les autoescoles, amb dades a la mà, asseguren que el 31 de gener hi havia encara 7.431 persones pendents d’examen pràctic a les comarques de Girona.

Aquesta setmana passada va haver-hi una reunió a Madrid entre responsables de les autoescoles i la DGT on se’ls van donar les dades precises. De carnet de cotxe hi ha un total de 6.100 persones pendents de pujar a fer l’examen a Montjuïc. La resta d’alumnes pendents són de carnet de moto i camions. El vicepresident de la Federació d’Autoescoles de Catalunya, Joan Sala, reclama que hi hagi més examinadors i diu que en caldrien almenys 30 més.

autoescoles

Aquest nombre pendent de testos pràctics és una realitat i els examinadors de la DGT es neguen a fer hores extres a les tardes per fer baixar la llista d’espera mentre la DGT no negociï amb ells. 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca