Resultats dels primers equips torderencs 17-18 gener


WhatsApp Image 2018-02-19 at 12.07.47Aquesta passada jornada només l’equip sènior del Futsal Tordera no ha jugat el seu partit per la retirada del Lloret Esportiu “A” de la seva competició, la resta han disputat amb total normalitat els seus enfrontaments. El Club Futbol Tordera va obrir la llauna del dissabte tarda. Els torderencs visitaven el camp del Farners. Tot i errar un penal els grocs i vermells van marxar amb el mateix marcador que van arribar 0-0. Són setens de la tercera catalana a sis punts de les posicions de promoció. Un pas de gegant del CEEB Tordera masculí de segona catalana per la permanència. Victòria per 57-69 a la pista del CB Sant Feliu, un rival directe del descens. Canvi d’entrenador, triomf assegurat i el CPTordera pot utilitzar aquest tòpic per poder explicar com li ha anat el cap de setmana. Després de moltes jornades sense veure els tres punts, la visita del Vilanova al parroquial ha suposat la victòria del Tordera per un marcador clar de 8-3. Tot i així, els de casa segueixen dins de les posicions del descens a tres punts del Lleida i Sant Feliu, llocs de salvació.  El CEEB Tordera femení va patir però finalment seguirà una setmana més líder de la lliga en imposar-se per 67-64 al Boet Mataró. Per tancar el repàs, el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc va guanyar 4-1 al Vall-Llobrega.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca