Concentració avui a les 19:00h davant l’Ajuntament pels 4 mesos dels Jordis a la presó


concentracio 4 mesos jordisDes que Jordi Cuixart i Jordi Sànchez van entrar a la presó el passat 16 d’octubre, han estat moltes les manifestacions pel seu alliberament. I tot indica que el món sobiranista no pararà fins a veure’ls a casa. La propera és aquesta tarda, el dia que fa quatre mesos de l’empresonament del president d’Òmnium i del llavors líder de l’ANC, respectivament. Així ho han anunciat les associacions independentistes, que han citat els ciutadans a les 19:00 hores a la plaça de l’ Ajuntament de Tordera.

Pel que fa a l’acte a Barcelona, es llegirà un manifest i prendran la paraula el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, i el vicepresident de l’ANC, Agustí Alcoberro. Tot seguit, els concentrats faran una marxa fins a la presó Model, que va tancar les portes el passat juny després de 113 anys en funcionament.