Concentració avui a les 19:00h davant l’Ajuntament pels 4 mesos dels Jordis a la presó


concentracio 4 mesos jordisDes que Jordi Cuixart i Jordi Sànchez van entrar a la presó el passat 16 d’octubre, han estat moltes les manifestacions pel seu alliberament. I tot indica que el món sobiranista no pararà fins a veure’ls a casa. La propera és aquesta tarda, el dia que fa quatre mesos de l’empresonament del president d’Òmnium i del llavors líder de l’ANC, respectivament. Així ho han anunciat les associacions independentistes, que han citat els ciutadans a les 19:00 hores a la plaça de l’ Ajuntament de Tordera.

Pel que fa a l’acte a Barcelona, es llegirà un manifest i prendran la paraula el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, i el vicepresident de l’ANC, Agustí Alcoberro. Tot seguit, els concentrats faran una marxa fins a la presó Model, que va tancar les portes el passat juny després de 113 anys en funcionament.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca