Avui arriba la final del concurs de rapsodes de Ràdio Tordera


imatge final rapsodesAquesta tarda es celebrarà la final del concurs de rapsodes que convoca Ràdio Tordera per trobar els millors recitadors de poesia del municipi. En aquesta edició, s’ha escollit com a poeta al que girava el concurs Josep Carner, conegut com el príncep dels poetes per alçar la poesia catalana gràcies a la seva obra poètica. Aquesta any han participat en el concurs 170 persones de diferents edats, des de nens de 3r de Primària a adults. El jurat, format per professors, professionals de Ràdio Tordera i persones vinculades a la cultura local, ha escollit tres finalistes de cadascuna de les sis categories d’edat.

Tots els finalistes es veuran les cares avui, a les 18:00h al Teatre Clavé, amb entrada lliure. L’organitzador de l’esdeveniment, Joan Madrid ens explica com es desenvoluparà l’acte.

concurs rapsodes

La final serà emesa en directe per Ràdio Tordera.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca