Aquest diumenge 18 de febrer el mirador de la plaça de l’església acollirà una nova edició del Mercat d’Olis i Vins Nous


Mercat_Olis_VinsTordera2018Repetint l’experiència viscuda en edicions anteriors, el mirador de la plaça de l’Església acollirà una nova edició del mercat d’olis i vins nous dins del marc del mercat dels diumenges. Aquesta proposta es coordina puntual des de l’àrea de Mercats de l’Ajuntament i l’empresa “Eixmedia”. Hi podreu trobar tot un seguit de parades relacionades amb les diverses varietats d’olis d’olives, vins i embotits entre d’altres productes. 

Hi seran presents l’Oli de Pau i l’Oli Canyal (Empordà), l’oli i el vi del celler Can Pereclara de Calonge, oli de l’Avi Jaume (d’oliva verge extra de l’Empordà), oli Molí de Rocafort de Vallbona (DOP Les Garrigues); també Agroli amb les seves varietats empordaneses i Molí de Can Gibert, de l’Anoia. A més hi haurà el vi del celler Vinya Canyal i el de la marca Empordàlia, vins generosos en bóta i ratafia. 

Hem parlat amb el Josep Maria Rieroles, responsable d’Eixmedia, l’empresa coordinadora d’aquesta activitat. Rieroles ens ha explicat que els productes que es podran trobar a les parades són de collites d’aquesta passada tardor i ha destacat que són productes nacionals.

rieroles mercat 1

En aquest sentit, el Josep Maria ha detallat les diferents parades d’olis d’oliva i vins que podrem trobar al Mirador durant el matí.

rieroles mercat 2

Completaran la oferta gastronòmica del Mercat diferents formatges d’elaboració artesana entre els quals destaquen els formatges amb oli, a més de pa de vi i d’oli. L’empresa Oli amb Llum portarà al Mercat els seus elements decoratius. Aquest moment de l’any és idoni per a celebrar aquest tipus de mercats ja que és quan hi ha l’oli i el vi nou. Fins al mes de gener a pagès es recullen les olives i comença l’època de fires i festes que commemoren el final d’aquestes tasques als camps. S’aprofiten també les celebracions per presentar en societat els primers olis de temporada i començar-ne la venda. El mercat d’olis i vins nous començarà a partir de les 10:00h 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca