La delegació Oncolliga Tordera organitza una xerrada sobre l’alimentació per a la prevenció del càncer


xerrada oncolligaTendim a pensar que la relació entre el càncer i l’alimentació és més aviat anecdòtica i fins fa poc teníem clar que la genètica era un dels factors més influents en el desenvolupament d’una malaltia com el càncer. La realitat però, és que només un 2% dels càncers es poden atribuir purament a factors genètics, tota la resta estan provocats per factors ambientals externs relacionats amb el nostre estil de vida.

La delegació Oncolliga Tordera organitza el proper divendres 23 de febrer una xerrada sobre Nutrició i Càncer a càrrec del terapeuta i naturòpata, Aleix Pàmies. Segons la presidenta de la fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer la xerrada també vol introduir el paper del cànnabis en les teràpies actuals.

xerrada oncolliga

 La xerrada començarà a les 19:00h a la biblioteca de Tordera.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca