IniciNoticiesComerçTORDERA ES PREPARA PER ACOLLIR AQUEST CAP DE SETMANA LA 32a FIRA...

TORDERA ES PREPARA PER ACOLLIR AQUEST CAP DE SETMANA LA 32a FIRA MERCAT DEL RAM AL PARC PRUDENCI BERTRANA.

Tordera ja té a punt la 32a edicio de la Fira Mercat del Ram, que un any més es celebrarà al parc Prudenci Bertrana els dies 3, 4 i 5 d’abril. La Fira s’inaugurarà divendres, 3 d’abril, en un acte presidit per l’Exclm. Sr. Antoni Fogué, president de la Diputació de Barcelona. Aquest any la concentració d’autoritats i d’entitats tindrà lloc a l’entrada del parc Prudenci Bertrana, a les 16.45 h. A les 17 h s’iniciarà la visita als expositors i en acabar el recorregut es faran els parlaments inaugurals. Escoltem el director de la fira, Bernat Costas.

La regidoria de Promoció de la Vila ha impulsat per aquest any diverses modificacions de tipus estructural i organitzatiu. La novetat més destacada d’aquesta edició serà la nova distribució dels expositors, més estructura i definida pels sectors comercials, empresarials i d’entitats. Aquesta nova distribució permet, a la vegada, la col·locació de dues carpes al recinte firal on es duran a terme les diferents activitats organitzades per les associacions locals i pels expositors.
Una altra de les novetats d’enguany serà l’obertura de dos accessos per als visitants: el principal situat davant del Pont de ferro i el secundari, amb accés directe a la zona de pàrquing. En aquest sentit, per aquest any hi haurà una sola zona d’aparcament públic, més àmplia que l’any passat i arranjada per a l’ocasió. Bernat Costas espera que aquestes novetats siguin bones per la fira.

La 32a edició de la Fira Mercat del Ram comptarà amb més d’un centenar d’expositors, destacant especialment el gran nombre de representants del comerç local. El director de la fira mercat del ram, Bernat Costas destaca el gran nombre d’activitats que s’organitzaran gràcies a la col·laboració d’expositors i entitats.
Enguany també prendran rellevància a la Fira els restauradors locals, que a banda d’organitzar tastets de plats típics al recinte firal, oferiran el Menú especial de Fira als seus establiments durant tot el mes d’abril.

L’horari d’obertura de la Fira Mercat del Ram serà divendres de 17h a 21h i el cap de setmana  de 10h a 21h. Com cada any, l’accés a la Fira serà gratuït.

ÚLTIMES NOTÍCIES