IniciNoticiesTecnologia TORDERA VA ESTRENAR FA UNA SETMANA EL NOU SERVEI DE TRANSPORT...

TORDERA VA ESTRENAR FA UNA SETMANA EL NOU SERVEI DE TRANSPORT COMARCAL QUE UNEIX ELS POBLES DE L’ALT MARESME AMB L’HOSPITAL DE CALELLA. PROP DE 150 USUARIS VAN UTILITZAR EL SERVEI EL PRIMER DIA EN FUNCIONAMENT.

Un total de 150 usuaris van utilitzar el servei del bus hospitalari el primer dia en funcionament. Així és desprèn de les dades de l’empresa concessionària del servei “Barcelona Bus”. Avui fa una setmana, L’ajuntament de Tordera, junt amb els pobles de l’Alt Maresme, van estrenar aquest autocar amb l’objectiu d’oferir un nou servei al ciutadà que faciliti la mobilitat per la comarca.
El servei de bus recorre els pobles de Tordera, Palafolls, Malgrat, Santa Susanna, Pineda i Calella, l’ultima parada del qual serà a l’hospital Sant Jaume.

L’horari del servei de bus a Tordera, que serà de dilluns a divendres, començarà a les set del matí i farà sortides cada hora fins a les set de la tarda (excepte a les dues del migdia que no hi haurà servei). De la mateixa manera, hi haurà un bus de tornada des de les nou del matí fins a les vuit del vespre des de Calella fins a Tordera.
El preu del bitllets s’ha establert per zones. El trajecte des de Tordera fins a Palafolls, Malgrat i Santa Susanna tindrà un preu d’1,20 euros, mentre que per anar de Tordera fins a Pineda i Calella el preu del tiquet serà d’1,75 euros. A més, hi haurà la possibilitat d’adquirir targetes de tarifes integrades de 10, 30 o 50 viatges. Tant la T10 com la T50/30 es podran comprar als estancs, als establiments de travesses i al Servicaixa.
A Tordera el bus pararà al veïnat de Fibracolor (rotonda d’entrada), al veïnat de Sant Pere (davant del supermercat), a la Plaça de la Concòrdia (davant la parada de taxis del diumenge), a la Plaça Lluís Companys i a l’Avinguda dels Països Catalans (cruïlla amb Camí Ral).

ÚLTIMES NOTÍCIES