IniciNoticiesPolíticaEs proposa fer una consulta popular sobre la zona de vianants del...

Es proposa fer una consulta popular sobre la zona de vianants del centre històric

03191L’ajuntament vol fer una consulta popular entre els veïns del barri històric per conèixer la seva opinió sobre la zona de vianants. Així ho avançava aquest divendres, Joan Carles Garcia, en una pregunta del programa línia directe amb l’alcalde.

Joan Carles Garcia recordava que a Tordera el comerç ha crescut, però en canvi, a la zona del nucli històric ha disminuït. Fa uns anys, el govern va optar per fer una zona de vianants per facilitar el passeig i la compra en el comerços del centre, però com admet l’alcalde, l’objectiu no s’ha acabat de complir.

alcalde zona vianants 1

Per aquest motiu, Joan Carles Garcia proposa fer una consulta popular entre els veïns i comerciants del centre històric per decidir el futur de la zona de vianants.

alcalde zona vianants 2

Per revertir la situació, també es demana la col·laboració dels propietaris per facilitar l’obertura de comerços i rehabilitar habitatges que actualment donen mala imatge. En aquest moments, es desconeix quan es faria aquesta consulta, ni quin procediment s’utilitzaria per dur-la a terme.

ÚLTIMES NOTÍCIES