IniciNoticiesEducacióL’escola La Roureda participa en un projecte pilot contra el bullying promogut...

L’escola La Roureda participa en un projecte pilot contra el bullying promogut per la fundació del fcbarcelona

la roureda bullyingLa fundació del FCBarcelona i la Universitat de Córdoba amb el suport de 10 escoles de tot Catalunya participen durant aquest segon i tercer trimestre, en un programa pilot contra el Bullying. Entre aquests centres d’ensenyament, l’Escola la Roureda del nostre municipi també hi participa. És una iniciativa que té com a principal objectiu l’actuació i prevenció de l’assetjament escolar a les classes sota la marca de la institució blaugrana. La directora del col·legi Silvana Ballbè ens dóna més detalls d’aquest projecte.

Ballbe roureda bullying 1

Ballbè explicava de quina manera s’aplicarà el programa entre els alumnes de primària. 

Ballbe roureda bullying 2

Des de la fundació blaugrana faran una diagnosi inicial per conèixer quina és la convivència que té l’escola a través d’unes enquestes per determinar d’on parteixen. I cap a final de curs en tornaran a fer una altre per comprovar resultats. Silvana Ballbè valora molt positivament el fet de poder rebre una conclusió final per determinar la realitat del centre.

Ballbe roureda bullying 3

Aquesta unió de la fundació del FCBarcelona amb l’Escola la Roureda ja va crear-se l’any passat amb la participació del centre torderenc a la iniciativa “Barça Kids”. 

ÚLTIMES NOTÍCIES