Petita enfarinada aquesta nit a Hortsavinyà


hortsavinya neu 13-02-18Una fina capa de neu va emblanquinar ahir a la nit les zones més altes de Tordera. En concret, la neu es va veure a l’àrea de l’ urbanització de Can Camps i Hortsavinyà. A la resta del municipi, va caire pluja barrejada amb aiguaneu. Durant la nit i primeres hores del matí s’ha pogut llençar sal i netejar les carreteres de la zona. Segons el servei meteorològic, ahir es van registrar a Tordera uns 7 litres per metre quadrat. La previsió apunta que demà continuarà la neu al Pirineu, amb la cota de neu pujant dels 600 fins als 1800 metres a darrera hora. Tot i la nuvolositat, vent aponentat que farà pujar la temperatura i aquesta tendència cap amunt es mantindrà fins dijous i divendres.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca