IniciNoticiesCulturaL’AE organitza dues sortides al teatre a Barcelona: "El fantasma de Carterville"...

L’AE organitza dues sortides al teatre a Barcelona: “El fantasma de Carterville” amb Joan Pera i “Bérénice” amb Emma Vilarasau

elfantasmadecantervilleteatrecondal2Una de les activitats que duu a terme l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé és la d’organitzar sortides a equipaments teatrals de Catalunya i/o festivals artístics per gaudir de propostes culturals diverses. I ara, pels propers mesos, en tenen dues en agenda.

La primera sortida que organitza l’entitat aquest 2018 serà el 25 de febrer al Teatre Condal de Barcelona per assistir a un espectacle protagonitzat per l’actor Joan Pera: El fantasma de Canterville de Joan Yago a partir de l’original d’Oscar Wilde. El preu pels socis de l’AE és de 35€ i per la resta d’assistents, de 40€. El preu inclou el transport d’anada i tornada amb autobús i l’entrada a l’espectacle. Ho explica la presidenta de l’associació d’ espectadors, Gina Armengol.

AE 1

La segona sortida prevista pels propers mesos és una peça fonamental del classicisme francès, escrita a la mida d’una gran actriu i dirigida per Lluís Pasqual: Bérénice. Un espectacle del qual només se’n faran tres funcions al Teatre Lliure de Montjuïc. La data escollida per l’AE per assistir-hi en grup és el dissabte 19 de maig. En aquest cas, el període de reserva i pagament d’entrades també està obert i s’allarga fins el 25 d’abril. En aquest cas, el preu pels socis de l’AE és de 30€ i per la resta d’assistents, de 35€. Gina Armengol ens avança els detalls de l’obra.

AE 2

Des de l’entitat, animen als socis i a la resta de gent interessada en propostes teatrals que s’uneixin a la iniciativa.

ÚLTIMES NOTÍCIES