Ràdio Tordera participa en la celebració del dia mundial de la ràdio


Imatge WRD programa showAvui és el Dia Mundial de la Ràdio. Ja fa set anys que l’Assemblea General de l’ONU va aprovar la resolució adoptada durant la 36a reunió de la Conferència General de la UNESCO i va proclamar el 13 de febrer, dia de la creació de la ràdio de les Nacions Unides el 1946, com el Dia Mundial de la Ràdio. Per aquest 2018 per commemorar la jornada, l’objectiu principal és enfortir la diversitat, la pau i el desenvolupament a través de la radiodifusió esportiva. Per tant, “Ràdio i Esport” és el tema mundial que connecta totes les celebracions de les emissores. Ens en dóna més detalls el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.  

Sabater dia radio 1

Pel que fa a l’equip d’esports d’aquesta casa, ja ho tenim tot a punt per aquest vespre amb una edició especial del Show dels Esports que s’emetrà en directe des del “hall” del pavelló dels Països Catalans. Hi participaran les entitats esportives, la regidoria d’esports i els periodistes de RAC1 Albert Bassas i Raül Llimós entre d’altres de temes de 20h a 21:00 del vespre. La resta de la programació del dia també farà esment en aquesta celebració.

Per altra banda, dins de l’Info K d’avui a les 19:30h que s’emet pel canal Súper 3, podreu veure als alumnes de l’escola Ignasi Iglesias i el reportatge sobre la ràdio que varen enregistrar durant la setmana passada en els estudis de Ràdio Tordera.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca