Resultats partits primers equips torderencs 10-11 febrer


hoquei calafellAquest passada jornada ha estat marcada pel descans dels equips del futbol per la celebració del carnestoltes. La resta de conjunts han disputat amb total normalitat els seus partits. Situació límit la que viu el Club Patí Tordera en aquestes alçades de temporada. De fet, el mateix entrenador i coordinador de l’entitat Sergio Alonso al finalitzar el partit, va anunciar que durant aquest dilluns hi haurien canvis al primer equip degut a la nova derrota que van sumar a la pista del CP Taradell 5-3. Els torderencs es troben immersos en el descens a la primera nacional espanyola, una situació que era impensable a principis de temporada. Cop fort sobre la taula pel sènior femení del CEEB Tordera amb el duel del liderat de la lliga ahir al migdia. Van rebre la visita del CB Vilafant al pavelló dels Països Catalans. Les verdes van aconseguir un triomf ajustat 55-50 que les permet recuperar el liderat de segona catalana. El sènior masculí de la mateixa entitat fa camí cap a la permanència de la categoria. Novament han sumat un resultat positiu en un molt bon partit dels torderencs a la pista del CB Sant Celoni per 74-85.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca