IniciNoticiesSocietat L'AJUNTAMENT DE TORDERA CEDEIX A LA GENERALITAT UNS TERRENYS DEL SECTOR...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA CEDEIX A LA GENERALITAT UNS TERRENYS DEL SECTOR DE LA CARRETERA DE FOGARS PER QUE CONSTRUEIXI EL NOU AMBULATORI DE TORDERA.

L’ajuntament de Tordera va enllestir ahir el darrer tràmit administratiu necessari per poder tirar endavant la construcció del nou ambulatori de Tordera. En el transcurs del ple ordinari, el consistori va aprovar la cessió a la generalitat de Catalunya d’uns terrenys del sector de la carretera de Fogars, per la construcció del centre sanitari.
El punt va ser aprovat per unanimitat del plenari. El regidor d’ERC, Bernat Costas es va mostrar satisfet per la proposta, però va emplaçar al govern municipal a vetllar per no partir problemes amb l’aparcament i amb el mercat setmanal.

El regidor del MAT, Josep Alsina també va destacar la necessitat de la construcció del centre sanitari, però va mostrar el seu rebuig davant l’emplaçament proposat, ja que segons alsina, representa una zona amb problemes d’accès.

La regidora socialista, Conxita Rodriguez, va explicar que l’ABS és un tema prioritari pel municipi, i va demanar agilitat en l’execució de les obres.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, no va assistir a la sessió plenària per motius personals. En el seu lloc, el regidor d’urbanisme, Arseni Garcia, va assegurar que desprès del tràmit aprovat ahir, la generalitat ja pot començar a treballar en el projecte. Garcia, va aclarir que l’ubicació de l’ambulatori no ha de comportar cap problema d’accés ni de pàrquing.

La previsió del servei català de la salut, és que les obres comencin a principis del 2007, amb un termini d’execució d’un any.
La construcció d? un nou ambulatori per Tordera representa una necessitat, per fer front al col·lapse existents a l’ABS de Cal Ros i donar resposta a l’augment de població.

ÚLTIMES NOTÍCIES