IniciNoticiesEntitatsL'AGERMANAMENT TORDERA-SANTA ROSA ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA UNA TROBADA D'ENTITATS I...

L’AGERMANAMENT TORDERA-SANTA ROSA ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA UNA TROBADA D’ENTITATS I UNA CAMINADA POPULAR DINS EL PROJECTE “NICARAGUA:ENS CONEIXEM?”.

L’Agermanament Tordera – Santa Rosa continuarà aquest cap de setmana les activitats del projecte “Nicaragua: ens coneixem?”, amb el qual es pretén treballar les característiques socials, polítiques i educatives de Santa Rosa (Nicaragua). Demà dissabte, 1 d’abril, és farà una Trobada d’entitats amb mostra cultural i jocs infantils, botifarrada amb frijoles i cafè de Nicaragua. L’activitat començarà a les 11 del matí al Parc de la Sardana.
El diumenge, 2 d’abril, està prevista una Caminada popular a llocs d?interès de Tordera. El punt de sortida serà al local de Sant Andreu, a dos quarts de 10 del matí.
Recordem que l’entitat local ha convidat dos membres representants de la comissió de Santa Rosa a conviure durant tres setmanes a Tordera i desenvolupar diferents activitats.
Els objectius de l’Agermanament Tordera – Santa Rosa amb aquest intercanvi són, potenciar i ampliar la formació dels dos responsables de Santa Rosa envers tècniques d’agricultura orgànica i ramaderia que es practiquen a Tordera. Així ho explica la presidenta de l’entitat, Carme Lopez.

L’Agermanament Tordera Santa Rosa es va crear fa set anys amb la voluntat de realitzar projectes de cooperació per al desenvolupament autosostenible a la comunitat de Santa Rosa i fer un intercanvi cultural entre ambdues poblacions.

ÚLTIMES NOTÍCIES