IniciNoticiesMedi ambientL’Ajuntament de Tordera incorpora un jardiner mitjançant el programa comarcal “Treball i...

L’Ajuntament de Tordera incorpora un jardiner mitjançant el programa comarcal “Treball i Formació”

treball i formacioL’Ajuntament de Tordera ha incorporat un nou treballador a la seva plantilla mitjançant el programa Treball i Formació impulsat pel Consell Comarcal del Maresme. Es tracta de persones majors de 45 anys amb dificultats per reinserir-se laboralment en el mercat de treball, per les càrregues familiars o la necessitat d’un reciclatge professional, entre d’altres.

Aquesta persona tindrà un lloc de feina a l’administració local, a l’àrea de jardineria durant un període de 12 mesos.

Segons les dades d’atur comarcal, el 55,80% de les persones sol·licitants de feina són de més de 45 anys. La diagnosi de la realitat maresmenca ha fet que el Consell Comarcal hagi apostat per facilitar el retorn al món laboral d’aquest col·lectiu adherint-se al programa Treball i Formació 2018 que promou el Servei d’Ocupació de Catalunya.

En total, el Consell Comarcal ha contractat 44 persones que s’han incorporat des d’aquesta setmana als ajuntaments del Maresme i al propi Consell Comarcal realitzant tasques de neteja, horticultura i jardineria, pintura i empaperament, auxiliar administratiu i auxiliar administratiu amb atenció al públic.

ÚLTIMES NOTÍCIES