IniciNoticiesMedi ambientProbabilitat de nevades aquest dijous a Tordera

Probabilitat de nevades aquest dijous a Tordera

alerta neu 07-02-18El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís per possibles nevades que afectarà la comarca del Maresme i el municipi de Tordera durant aquest dijous, 8 de febrer. La cota de neu se situaria al voltant dels 200-300 metres i això deixaria neu en zones on no és habitual.

La previsió a Tordera per aquest dijous marca temperatures molt baixes, amb màximes per sota dels deu graus i mínimes al voltant o inferiors dels zero graus. Segons el Servei Meteorològic, es poden esperar ruixats durant tot el dia i podrien convertir-se en neu a partir d’una cota d’entre 200 i 300 metres.

Es podrien acumular uns cinc centímetres de neu a partir d’aquesta altitud, que s’assoleix en diversos punts del municipi. No es descarta que en moments de xàfec pugui arribar a nevar fins a nivell de mar. Les precipitacions localment podran ser de neu granulada.

Protecció Civil i Policia Local preparen el dispositiu especial en cas de neu al terme municipal. Es demana seguir els consells pràctics de protecció civil i estar atents als canal d’ informació oficials de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES