Campanya contra l’increment de tan sols un 0’25% de les pensions


ccoo pensionsEls sindicats CCOO, la UGT i la Plataforma Unitària de la Gent Gran de Catalunya han fet visible a Girona la campanya contra l’increment “injust i aberrant” de tan sols el 0,25% de les pensions per a aquest 2018. Han anat fins a la delegació de la Seguretat Social per entregar la meitat de les 1.200 signatures que han recollit fins ara al territori (les altres 600 es van lliurar la setmana passada a Barcelona). El secretari general de la UGT a la demarcació, Xavier Casas, ha criticat que l’apujada de les pensions és una “autèntica burla”, tenint en compte que l’IPC va tancar l’any amb un increment de l’1,4%. Casas ha acusat el govern espanyol de robar fins a 23 milions d’euros (MEUR) als pensionistes gironins i d’abocar-los a “l’empobriment”.

pensions

La campanya que els dos sindicats i la plataforma unitària han engegat arreu de Catalunya ja porta recollides més de 20.000 signatures. D’aquestes, 15.600 es van lliurar la setmana passada a Barcelona. A Tarragona se n’han aconseguides 3.700 i a Lleida, 3.000 més. 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca