Finalitza la fase de selecció del concurs de rapsodes de Ràdio Tordera


participants concurs rapsodesEl concurs de rapsodes de Ràdio Tordera ha finalitzat la fase de selecció. En les últimes setmanes, més de 150 participants han passat pels estudis de l’emissora per llegir els poemes proposats. En aquesta edició del Concurs de Rapsodes s’ha escollit com a poeta al que girarà el concurs Josep Carner, conegut com el príncep dels poetes per alçar la poesia catalana gràcies a la seva obra poètica. Aquesta setmana, a través de la web www.radiotordera.cat tindreu l’oportunitat d’escoltar tots els rapsodes en les diverses categories. A partir d’ara un jurat escollirà els admesos per participar a la fase final.

Els escollits en cada categoria participaran a la fase final que serà el divendres 16 de febrer a la 18:00h a la sala gran del Teatre Clavé.