Ràdio Tordera participarà del dia mundial de la ràdio enguany dedicat a l’esport


imatge dia mundial radio showEl proper dimarts 13 de febrer es celebrarà el dia mundial de la ràdio. Ja fa set anys que l’Assemblea General de l’ONU va aprovar la resolució adoptada durant la 36a reunió de la Conferència General de la UNESCO i va proclamar el 13 de febrer, dia de la creació de la ràdio de les Nacions Unides el 1946, com el Dia Mundial de la Ràdio. Per aquest 2018 per commemorar la jornada, l’objectiu és enfortir la diversitat, la pau i el desenvolupament a través de la radiodifusió esportiva. Per tant, “Ràdio i Esport” és el tema que connecta totes les celebracions al voltant del món. Ens en dóna més detalls el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

Sabater dia radio 1

Pel que fa a l’equip d’esports d’aquesta emissora ens posem de gala per celebrar aquest dia especial que enguany ens vincula d’una manera directa. És per això que “El Show dels Esports” d’aquell dia s’emetrà en directe des del “hall” del pavelló dels Països Catalans on hi participaran la majoria de les entitats esportives, la regidoria d’esports i els periodistes de RAC1 Albert Bassas i Raül Llimós entre d’altres de temes de 20h a 21:00 del vespre. La resta de la programació del dia també farà esment en aquesta celebració.