IniciNoticiesComerçL’Ajuntament de Tordera actualitzarà el cens empresarial

L’Ajuntament de Tordera actualitzarà el cens empresarial

carrer d can verdaletL’Ajuntament de Tordera ha constatat la necessitat de disposar d’una font d’informació centralitzada de les diferents empreses que existeixen al territori i de les seves característiques. Aquesta eina ha d’integrar la informació existent en diferents registres administratius i bases de dades, de forma permanent, dinàmica i fiable. 

El projecte d’elaboració d’un cens empresarial ha de permetre actualitzar les bases de dades i elaborar una diagnosi que defineixi les línies de treball futures per tal d’afavorir la competitivitat del territori. Aquest treball serà compatible amb d’altres fonts existents per tal d’optimitzar la informació disponible. Ho explica el regidor de Territori i Sostenibilitat, José Carlos Villaro

cens empresarial 1

Villaro insisteix que amb aquestes dades no es pretén controlar l’empresari, sinó ajudar-lo en millorar el seu negoci.

cens empresarial 2

El cens empresarial és una eina de coneixement i de gestió que ha de permetre conèixer aspectes del teixit empresarial local, com ara les característiques dels equipaments, la dimensió de les empreses, l’existència de clústers, etc. Això farà possible detectar les seves necessitats, preveure tendències i elaborar actuacions de suport a les empreses. 

ÚLTIMES NOTÍCIES