Els Castellers de l’Alt Maresme escullen nou cap de colla


escut-maduixotsEl passat diumenge 21 de gener els Maduixots van celebrar la seva assemblea anual de socis amb diversos punts en l’ordre del dia. Un d’ells es tractava d’escollir a través de votació, el nou cap de colla pels propers dos anys. Esteve Sebastià, resident a Calella va sortir-ne escollit, juntament amb Hèctor Montero, de Pineda com a sots-cap de colla, estaran al capdavant d’un equip tècnic jove. Pel que fa al president, per tercera vegada, Marc Ruiz, de Pineda, repeteix com a president dels maduixots. En declaracions a Ràdio Calella Televisió, Sebastià comentava que un dels objectius principals per aquesta nova temporada, es recuperar alguns castells i treballar per aconseguir fer de més grans.

Sebastia cap colla

La temporada per als Maduixots, començarà el proper 16 de febrer.