IniciNoticiesEsportsAvui s’obren les inscripcions per la primera edició de la Tordera Trail...

Avui s’obren les inscripcions per la primera edició de la Tordera Trail Race

trail raceTal i com vàrem explicar fa setmanes enrere, pel diumenge 22 d’abril, el Club Esportiu Tordera ha programat un esdeveniment que té com a principal repte, poder arribar a ser l’activitat que tingui més ressò de l’any i a la vegada poder posar el nostre municipi i l’entorn natural que l’envolta a l’epicentre de les activitats competitives catalanes durant aquell dia. L’Albert Prats portaveu del CET ens comentava que la Tordera Trail Race és una evolució de la trail les bruixes.

Prats tordera trail race 1

La intenció és que vinguin a participar competidors de renom en el recorregut de 25 quilòmetres. Un circuit (Trail) que serà exigent, cronometrat, que s’haurà de fer obligatòriament corrents però que no deixarà de ser atractiu pels participants. El club també organitza pel mateix dia un altre que serà destinat per la gent que el vulgui fent caminant o corrents que tindrà una distància d’uns 13km aproximadament. 

Prats tordera trail race 2

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.clubesportiutordera.cat. Prats ens explica els preus i les ofertes per aquest mes.

Prats tordera trail race 3

A priori, a l’espera dels permisos municipals, la Tordera Trail Race tindrà una sortida i una arribada espectacular amb catifa vermella i elements publicitaris de les grans proves a tota l’avinguda dels Països Catalans. 

ÚLTIMES NOTÍCIES