IniciNoticiesTecnologiaEndesa millora tecnològicament la subestació de Calella per a incrementar la qualitat...

Endesa millora tecnològicament la subestació de Calella per a incrementar la qualitat del servei a Tordera

endesa calellaEndesa està enllestint els treballs de millora i reforma tecnològica de la subestació de Calella, al Maresme, amb l’objectiu d’incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a més de 31.000 clients repartits entre els municipis de Calella, Sant Pol de Mar, Pineda de Mar, Santa Susanna, Tordera, Canet de Mar, Sant Iscle de Vallalta i Sant Cebrià de Vallalta.

L’actuació, que té un pressupost de 50.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, han consistit en la substitució de la maniobra pneumàtica per la maniobra elèctrica en els seccionadors d’alta tensió del parc de 110kV de l’esmentada subestació. La maniobra elèctrica és molt més potent i aporta tota la funcionalitat de la tecnologia actual, ja que els nous elements –ubicats en cada mòdul de cada seccionador- es podran maniobrar a distància, la qual cosa representa una més gran interacció en l’operativa i dona més rapidesa en el servei de la pròpia instal·lació. Així, el subministrament que ofereix la subestació es dota d’una major capacitat, fet que comporta una millora substancial en la seva autonomia i fiabilitat.

Aquesta actuació, que forma part dels plans de millora de les infraestructures elèctriques al Maresme, és un pas més per dotar la xarxa de la comarca dels darrers avenços tecnològics i garantir un millor servei als clients.

ÚLTIMES NOTÍCIES