IniciNoticiesCulturaDarrer dia d’inscripció del Concurs de Rapsodes. Fins el moment compta amb...

Darrer dia d’inscripció del Concurs de Rapsodes. Fins el moment compta amb un centenar d’inscrits.

carnerRàdio Tordera convoca un any més el Concurs de Rapsodes. Fins al moment, més de 100 persones ja s’han inscrit per participar en l’edició d’enguany.  Per a fer la inscripció, avui és el darrer dia, només cal omplir la butlleta que es pot trobar a Ràdio Tordera, portar-la als estudis de Ràdio Tordera (Carrer Ciutadans, 2) o entrar al formulari d’inscripció a www.radiotordera.cat. A continuació es farà una selecció d’aspirants per a la fase final on l’organització es posarà en contacte amb els escollits i els hi entregarà la lectura obligatòria que s’haurà de llegir juntament amb una lliure a la final. Joan Madrid, locutor de Ràdio Tordera i membre de l’organització del Concurs de Rapsodes ho explicava.

rapsodes1

En aquesta edició del Concurs de Rapsodes s’ha escollit com a poeta al que girarà el concurs Josep Carner, conegut com el príncep dels poetes per alçar la poesia catalana gràcies a la seva obra poètica.

El Concurs està separat en sis categories. El Grup A: de 3r i 4t de primària, el Grup B: de 5è i 6è de primària, el Grup C: de 1r i 2n d’ESO, el Grup D: de 3r i 4t d’ESO, el Grup E: de 16 a 18 anys i el Grup F: d’adults. De cada categoria s’escolliran tres finalistes i finalment el jurat només escollirà un guanyador.

rapsodes2

Durant el mes de febrer al Teatre Clavé es celebrarà la fase final i l’entrega de premis de totes les categories.

ÚLTIMES NOTÍCIES