IniciNoticiesEsportsEl torderenc Narcís Barrera debuta amb el Granollers i fa el gol...

El torderenc Narcís Barrera debuta amb el Granollers i fa el gol de l’empat

narcis barreraEl passat 30 de desembre vàrem conèixer a través del perfil de twitter oficial del Palamós CF que donava de baixa de la plantilla de la tercera divisió al torderenc Narcís Barrera. Un fet que va sorprendre als aficionats de l’equip del Baix Empordà ja que el rendiment del jugador durant la primera volta no havia sigut dolent. Ahir al vespre, en declaracions al Show dels Esports Barrera ens va explicar el possible motiu de la baixa.

Barrera baixa 1

El torderenc lamenta la marxa del club palamosí ja que s’hi sentia molt estimat on hi deixa amics dins de l’equip. Les ofertes li van arribar ràpidament al Narcís fins a tal punt que el dia següent de l’anunci de la seva marxa ja es va reunir amb la gent de l’Esport Club Granollers de la tercera divisió. El dimecres 10 de gener Barrera dóna la conformitat per fitxar i l’entrenador diumenge ja el posa titular. Ell mateix comenta l’escenari que ha viscut.

Barrera baixa 2

En Narcís Barrera va marcar al 85 l’empat contra la Pobla Mafumet. L’objectiu principal dels del Vallès Oriental és aconseguir la permanència a la tercera divisió.

El torderenc va iniciar la seva carrera al CFTordera, va continuar pel juvenil del Girona FC de divisió d’honor, un fet que el va portar al Blanes de la tercera divisió, un any després a l’Europa a la mateixa categoria.

Després va anar ja fins a Palamós a primera catalana on van pujar a tercera. Va estar un mes al Peralada on va fer sis gols en un curt període de temps, un fet que va cridar l’interès del Figueres de tercera on va estar-hi dos anys fins que va tornar al Palamós on hi ha estat dues temporades i mitja.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES