IniciNoticiesCulturaTordera es prepara per celebrar la festivitat de Sant Antoni els Tres...

Tordera es prepara per celebrar la festivitat de Sant Antoni els Tres Tombs

St_Antoni_2018Tordera prepara per dissabte 20 de gener la festa dels Tres Tombs en motiu de la celebració de Sant Antoni Abat.  Com en anys anteriors, es prepara una gimcana hípica al Parc Prudenci Bertrana, una cercavila de cavalls pels carrers dels nucli antic, la missa i la benedicció dels animals.

La festa començarà a les 9:00 del matí al Parc Prudenci Bertrana amb la V. Gimcana Hípica  i la concentració de cavallistes al mateix parc. A les 10:45h començarà la cercavila que passarà pels carrers Puigvert, plaça Lluís Companys, carrer de Joan Maragall, avinguda dels Països Catalans, carrer de Girona, Mas Martí, Camí Ral i Plaça Església. A les 11:30h començarà la Missa en honor a Sant Antoni Abat i a la mateixa hora començaran els Tres Tombs (Pl. Església, Pl. Concòrdia, Camí Ral, Sant Ramon, Ciutadans i Plaça Església). A les 12:00h es farà la benedicció dels animals a la plaça de l’església. La Margarita Fors del Sindicat recordava la implicació de la Cooperativa Agrària en la festa.

tres tombs

Al finalitzar els actes es lliuraran obsequis per a tots els participants al parc Prudenci Bertrana així com els premis als genets o carruatges més ben conjuntats. A les 14:00h es farà el tradicional dinar de germanor entre la pagesia local organitzar per la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera. 

ÚLTIMES NOTÍCIES