IniciNoticiesEsportsEls culturistes del “Dyker Gym” ja es preparen per la nova temporada...

Els culturistes del “Dyker Gym” ja es preparen per la nova temporada que començarà al mes de març

WhatsApp Image 2018-01-15 at 18.53.24El passat 2017 ha estat un any d’estrena i competició per diversos culturistes torderencs que durant les dues parts de l’any, han estat competint i viatjant en algunes de les cites nacionals i comarcals que estan marcades al calendari. En Ramon Fallas, és un d’ells, ens feia balanç de com li havia anat la temporada que hem deixat enrere.

Fallas culturisme 1

Actualment s’està preparant per sortir durant aquest primer tram del 2018 (Març fins a Maig). És ambiciós i entrena per aconseguir resultats.

Fallas culturisme 2

En Marcos Castelos també practica el culturisme. Dins del seu palmarès d’aquest últim any cal destacar la participació al campionat nacional i sis podis de set tornejos competits.

Castelos culturisme 3

Castelos es prepara per intentar entrar a la convocatòria del seleccionador espanyol i participar al europeu.

Castelos culturisme 4

La Jessica Asensio és la única noia del gimnàs que participa als esdeveniments culturistes i també es dedica professionalment al sector. En total ha participat en sis de les vuit proves. També fa un bon balanç de l’experiència que ha viscut.

Asensio culturisme 5

Edmon Tomàs és el quart competidor del Dyker Gym que també s’ha endinsat en cinc de les vuit proves del calendari amb una meritòria tercera posició al campionat de promeses.

ÚLTIMES NOTÍCIES