IniciNoticiesRegidoriesLes obres al Camí Ral podrien començar el proper mes d’abril

Les obres al Camí Ral podrien començar el proper mes d’abril

cami ralAquest nou any 2018, l’Ajuntament de Tordera engega  diferents projectes de remodelacions i millores en diverses localitzacions de Tordera. Concretament, a partir de l’abril es començarà a executar el projecte ja aprovat de remodelacions al Camí Ral. Tal i com assegura Carles Aulet, regidor d’obres i serveis de l’Ajuntament de Tordera, presenten l’objectiu principal de que les persones puguin gaudir més del passeig pel carrer més popular de Tordera. Així, s’eixamplaran les voreres des del carrer Folch i Torres fins al Carrer Mes, i així restringir les accions temeràries dels vehicles que, per exemple, s’aturen en doble fila quan no està permès. Carles Aulet amplia les diferents mesures que s’aplicaran per millorar el passeig de les persones.

aulet cami ral 1

Així doncs, en aquesta mateixa zona del Camí Ral, desapareixerà la zona blava per poder complir els objectius marcats de les reformes. Tot i això, es permetrà que els vehicles puguin estacionar durant un màxim de 10 minuts per tal d’agilitzar el moviment entre els automòbils que d’aquesta forma no podran parar en doble fila. Així ho detalla el regidor d’obres i serveis de l’Ajuntament de Tordera.

aulet cami ral 2

Les obres i millores no s’acaben aquí. I és que des de l’Ajuntament de Tordera també es preparen millores al Camí Ral a la zona de la Residència Geriàtrica l’Albert, on hi ha la intenció de soterrar els contenidors elevats a més d’eixamplar la plaça que hi ha per tal de permetre gaudir de més espai per gaudir del passeig, tal i com afirma el regidor Aulet.

aulet cami ral 3

L’inici de les obres d’aquest projecte estan previstes que s’iniciïn aquest proper mes d’Abril i tingui una duració màxima de sis mesos. Tal i com remarquen des de la regidoria encarregada, recorden  que poden ser unes obres “complicades” degut a l’activitat comercial de la zona i s’hauran d’executar intentant causar les mínimes molèsties als veïns, comerços i a l’activitat del mercat de Diumenge.

ÚLTIMES NOTÍCIES