IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ BAIXA AQUEST CAP DE SETMANA EL TALÓ DE LA...

EL TEATRE CLAVÉ BAIXA AQUEST CAP DE SETMANA EL TALÓ DE LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE PRIMAVERA AMB PROPOSTES DE CINE-CLUB I MÚSICA POPULAR I TRADICIONAL.

Aquest proper cap de setmana es tanca la programació estable de primavera del teatre clavé amb propostes de cine-club i música popular i tradicional.
Divendres, 26 de maig l’entitat cine-club 24iphs, ofereix la pel·licula “siete vírgenes” dirigida per Alberto Rodríguez.
Aquest film ha aconseguit la concha de plata al millor actor al festival internacional de San Sebastian i sis nominacions als premis Goya. La projecció serà divendres, a les 10 del vespre al teatre clavé.
D’altra banda, diumenge 28 de maig el cicle de música popular i tradicional co-organitzat per l’entitat La Nostra Dansa, ofereix una actuació de “El Pont d’Arcalís”. El grup continua recuperant en el seu sisè treball discogràfic la memòria sonora, història i cultural dels pirineus.

El concert de “El pont d’arcalís” serà diumenge, 28 de maig a les 7 de la tarda. Les entrades anticipades per les dues propostes del cap de setmana, es poden reservar al teatre clavé o al telèfon 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES