“Josafat, el musical” tancarà els actes de commemoració de l’Any Bertrana a Tordera


josafatDivendres 19 de gener, coincidint amb la data de l’aniversari de l’escriptor, es clouran els actes de commemoració del 150è aniversari del naixement de Prudenci Bertrana, fill il·lustre de Tordera.
Per cloure el cicle d’activitats que es va iniciar fa just un any, amb la presentació de l’espectacle audiovisual Més Bertrana, més! la Regidoria de Cultura ha preparat la representació de Josafat, el musical. El musical, estrenat a Girona al 2014 i basat en l’obra més reconeguda de l’escriptor, es presenta sota la direcció musical de Marc Timon i la lletra de Josep Pujol. Ho explica el regidor de cultura, Josep Llorens.

Josafat 1

“Josafat, el musical”, es podrà veure divendres, a les 20:00h al Teatre Clavé. Les entrades es poden adquirir gratuïtament al mateix teatre. Atès que l’aforament és limitat, Josep Llorens  recomana recollir i/o reservar les entrades amb antelació. 

Josafat 2

L’any 2017 es commemorava 150 anys del naixement del pintor i escriptor, fill de Tordera, Prudenci Bertrana. Coneixedor de l’efemèride, l’Ajuntament de Tordera va iniciar a mitjans del 2016 el reconeixement públic d’aquest aniversari per part de la Generalitat de Catalunya. El decret del nomenament del 2017 com a l’Any Bertrana, reconeixia la tasca endegada per l’Ajuntament de Tordera i donava forma a un important programa d’activitats, no només al municipi de Tordera sinó també a la resta de poblacions catalanes que van tenir relació amb l’escriptor. L’espectacle de producció pròpia Més Bertrana més!, la realització del documental Bertrana, ànima d’impenitent, la publicació de la biografia de l’autor o els cicles de xerrades i sortides, han permès conèixer de més a prop la figura artística, literària i humana d’un dels autors més importants del modernisme català. Llorens destacava els objectius buscats durant aquest any.

Josafat 3

La propera construcció de l’Arxiu Històric Local, amb un espai dedicat a l’estudi de la trajectòria de Bertrana, posaran el punt i final a una commemoració que ha servit també per posicionar Tordera al mapa literari i cultural català. 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca