IniciNoticiesPolítica LA REGIDORA DEL PSC DE TORDERA, CONXITA RODRÍGUEZ SERÀ NOVA DIPUTADA...

LA REGIDORA DEL PSC DE TORDERA, CONXITA RODRÍGUEZ SERÀ NOVA DIPUTADA EN EL PARLAMENT DE CATALUNYA. LA TORDERENCA OCUPARÀ LA VACANT DEIXADA PER LA DIPUTADA MATARONINA, CONSOL PRADOS QUE SERÀ LA NOVA SECRETÀRIA GENERAL D’IMMIGRACIÓ.

La regidora del PSC a Tordera i portaveu socialista en el consell comarcal del Maresme, Conxita Rodríguez serà en pocs dies nova diputada al parlament de Catalunya. Rodríguez ocuparà la vacant que ha deixat la diputada mataronina, Consol Prados que va ser nomenada ahir en la reunió del consell executiu, nova secretària general d’immigració.

Conxita Rodriguez, desconeix en aquest moments quina serà la seva tasca al parlament.

La regidora torderenca, estava des de fa mesos, a les portes d’entrar al parlament, a causa de la seva posició en la llista del PSC en la passades eleccions autonòmiques. La recent destitució dels consellers i càrrecs de confiança d’ERC ha facilitat l’incorporació de la regidora de l’ajuntament de Tordera al parlament de Catalunya. Conxita Rodríguez serà la primera persona de Tordera que arribarà a ser diputada en el parlament de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES