Torna la normalitat esportiva després de les vacances de nadal


ceeb femeniEls primers equips torderencs tornen a la normalitat esportiva després de les vacances de Nadal. La majoria dels conjunts disputaran la seva primera jornada del 2018 a Tordera. El dissabte a les 18:15h obrirà la jornada el Club Patí Tordera a la pista del CP Manlleu amb el que serà el penúltim enfrontament de la primera volta del calendari a la primera nacional espanyola. Un duel complicat però important per sumar els tres punts i que podreu seguir íntegrament per Ràdio Tordera. A les 19:00h l’equip sènior masculí del CEEB Tordera visita la pista del CESET de Girona. A les 20h serà el torn de l’Athletic Club Tordera Parc al pavelló dels Països Catalans i rebran la visita del Palafolls.

De cara a diumenge, a les 12:30h el sènior femení del CEEB Tordera defensarà el liderat de segona reben la visita a casa de les Franqueses. A les 16:30h, el Club Futbol Tordera li toca afronta la seva cita esportiva al municipal d’esports. Reben la visita del Cassà amb l’objectiu de continuar amb la seva ratxa victoriosa. Un partit que també podreu escoltar sencer amb la nostra sintonia. Tancarà el cap de setmana esportiu el Futsal Tordera a l’avinguda dels Països Catalans a les 18:15h amb la visita del Blanda esportiu.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca