Els torderencs Ramon Benito, Toni Vila i David Gelmà passen pel #Showdiari per explicar la seva presència a la #CopaOK


IMG-2982Aquest dijous 11 de gener els torderencs i membres del Girona CH Ramon Benito, Toni Vila i David Gelmà van ser entrevistats per en Joan Martín dins del Show dels Esports per parlar sobre la seva classificació història a la copa del rei d’hoquei patins. És la primera vegada que com a entrenadors i jugador participaran d’aquest esdeveniment.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca