Nou incendi de xemeneia aquesta passada nit al Camí Ral


incendi cami ralEnsurt al bloc de pisos Camí Ral 50, per l’incendi d’una xemeneia. Segons els bombers de la Generalitat, l’avis es va produir ahir sobre un quart de 11 de la nit, quan veïns de l’immoble van avisar del incendi. El foc va afectar tot el tiratge de la xemeneia entre el primer i el tercer pis del bloc. No es va produir cap ferit, i en les tasques d’extinció van participar Cinc dotacions dels Bombers. Degut a la complicada ubicació de la xemeneia afectada també va intervenir un camió autoescala, que va obligar a tallar la circulació per la zona. En les tasques, també van participar Policia Local i una ambulància del SEM.

Les xemeneies i les cendres mal apagades son les causes de les darreres intervencions dels bombers a Tordera. En aquest sentit, la Policia Local demana màxima precaució i no llençar les cendres fins que no estiguin ben apagades i netejar, almenys un cop a l’any, el sutge de les xemeneies.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca