IniciNoticiesEsportsLa Copa del Rei d’hoquei patins 2018 tindrà un any més presència...

La Copa del Rei d’hoquei patins 2018 tindrà un any més presència torderenca entre els participants

benito vila girona hcLloret de Mar serà la seu de la Copa del Rei d’hoquei sobre patins del 2018. La cita, programada del 22 al 25 del pròxim mes de febrer, es disputarà al Pavelló Municipal d’Esports. I com ja estem acostumats, aquesta competició tindrà presència torderenca entre els equips participants que lluitaran per aconseguir aquest títol. D’una manera especial, per primera vegada a la seva història el Girona HC participarà d’aquest esdeveniment. Precisament l’entrenador de l’equip gironí és el torderenc Ramon Benito. En declaracions dins del programa del Show dels Esports, ell mateix explicava les sensacions de haver pogut classificar al conjunt blanc i vermell a la copa.

Benito copa del rei 1

En Toni Vila és el segon entrenador i acompanya a Benito a l’staff tècnic. Destaca que per a ells aquest bitllet aconseguit és un premi i avisa que el Girona no anirà de vacances a Lloret.

Vila copa del rei 2

Dins del mateix equip gironí, els torderencs i germans Joan i David Gelmà són jugadors de la plantilla des d’aquesta temporada. En David ens comenta que per ell és un somni poder participar de la copa del rei d’hoquei patins.

Gelma copa del rei 3

Un dels altres torderencs que participarà a la copa i que a més, és un candidat a lluitar fins al final pel títol, és el torderenc Marc Torra que milita amb el Reus Deportiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES