Cremen dues habitacions d’una casa de masovers a Sant Daniel


incendi casa masoversLa Policia Local de Tordera i tres dotacions de bombers de la generalitat han participat aquesta matinada en l’extinció d’un incendi en una casa de Tordera. Segons informa la policia local, el foc s’ha produït en el veïnat de Sant Daniel. En concret, haurien cremat dues habitacions d’una casa de masovers dins de la parcel·la. La casa principal sense danys. El primers indicis apunten que el motiu de l’incendi ha estat una xemeneia mal apagada. Per sort, el succés no ha produït ferits.

Cal recordar, que ha principis d’ any, la policia i els bombers van actuar en un incendi d’habitatge provocat per unes cendres mal apagades. La policia local apunta que en les darreres setmanes juntament amb els bombers han intervingut en una desena d’incendis a contenidors pel mateix fet. En aquest sentit, demanen màxima precaució i no llençar les cendres fins que no estiguin ben apagades.