IniciNoticiesEsportsEL 21è Memorial Josep Barceló es celebrarà el cap de setmana del...

EL 21è Memorial Josep Barceló es celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de juny

memorial barceloJa tenim data pel Memorial Josep Barceló 2018 de futbol-7. Serà el cap de setmana del 16 i 17 de juny. Per una qüestió de calendaris de les competicions de la federació catalana de futbol, s’ha hagut de posposar la celebració fins a mitjans de mes. Sense gaires canvis respecte les edicions anteriors, l’esdeveniment vol seguir consolidant-se com un dels tornejos de referència del nostre país amb la participació dels millors clubs del territori. Des del mes d’octubre, la comissió organitzadora de l’activitat ja està amb els motors encesos per tal de que tot pugui sortir com ho tenen previst. Santi Barrera ens explica quina és la planificació que segueixen amb tants mesos vista.

Barrera inici memorial 1

Barrera ens comparteix les dues assignatures pendents que té i arrossega el Memorial Barceló i que els organitzadors ja estan treballant per superar-les.

Barrera inici memorial 2

Una de les novetats que també presentarà el torneig serà la utilització de la nova aula de formació del camp municipal d’esports. Encara han de decidir quina funcionalitat li donaran .

No hi haurà cap canvi amb el sistema de competició i en total seixanta equips intentaran classificar-se per a les tres finals de les tres categories.

ÚLTIMES NOTÍCIES