Campllong va ser el punt de sortida d’en Jordi Sais, que amb 11 anys va marxar de casa per iniciar un llarg viatge que el va acabar portant a Tordera


Camllong, 07.09.2017 007La tarda és temps era temps passeja amb en Jordi Sais per Campllong, poble on va néixer però des d’on amb 11 anys va sortir, deixant la família, per fer un llarg recorregut en solitari que el va portar a cases d’acollida a Barcelona, per després viure a Brunyola i treballar a Vilobí, entre d’altres llocs, fins a arribar a Tordera.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca