IniciNoticiesCulturaRàdio Tordera celebra avui el Dia de la Ràdio amb un programa...

Ràdio Tordera celebra avui el Dia de la Ràdio amb un programa especial en directe des de l’Esplai de la Gent Gran

logo-vermellA Ràdio Tordera estem de celebració. Avui l’emissora que t’escolta compleix 36 anys. Per celebrar-ho avui, a partir de les 11 del matí, s’emetrà un programa especial en directe des del Casal de la Gent Gran. Seguint la mateixa dinàmica de l’any passat, els membres de la ràdio han preparat un show de dues hores en què presentaran breus gags de cada espai amb continguts ben diferents dels habituals. Albert Sabater és el director de Ràdio Tordera.

dia de la radio 1

La celebració pretén ser una iniciativa per apropar la ràdio en directe a l’audiència i obrir les portes de l’emissora a tots els torderencs i torderenques. Sabater també ha destacat que el Dia de la Ràdio s’ha convertit en una jornada de retrobaments entre companys i companyes de l’emissora.

dia de la radio 2

El programa especial del Dia de la Ràdio començarà a les 11 del matí. S’emetrà des del Casal de la Gent Gran i està obert a tothom. Ràdio Tordera es pot escoltar les 24 hores del dia a través del 107.1 FM i també a Internet, a www.radiotordera.cat. A més, si voleu seguir l’actualitat de l’emissora local ho podeu fer a través dels perfils de Ràdio Tordera a Facebook, Twitter i també Instagram.

Us recordem que Ràdio Tordera també ha preparat per aquesta tarda-vespre una retransmissió especial de la cavalcada dels Reis Mags de l’Orient a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES