IniciNoticiesPolíticaUn 30,8% dels 12.210 torderencs cridats a les urnes ja han participat...

Un 30,8% dels 12.210 torderencs cridats a les urnes ja han participat a les eleccions al Parlament de Catalunya fins a la 1 del migdia

eleccions parlament 21dA les 9 en punt del matí han obert sense incidències els 4 col·legis electorals de Tordera amb un total de 20 meses. 12.210 torderencs estan cridats avui a les urnes per participar a les eleccions al parlament de Catalunya. Com sempre des de Ràdio Tordera estem fent el seguiment de la participació, la qual a la 1 del migdia és del 30,8%, el que significa 6,5 punts més que a les últimes eleccions generals celebrades el passat 2016, però 2,5 punts per sota respecte a la mateixa hora en les eleccions al parlament de setembre de 2015. La mitjana de participació a tot Catalunya en aquests moments és del 34,7%.

Aquest matí hem pogut parlar amb el regidor de seguretat Xavier Martín que ens ha explicat el la jornada electoral ha començat amb total normalitat i quines funcions tindrà la policia local durant tot el dia als diferents col·legis electorals.

xavi martin dispositiu seguretat

Durant el programa especial de Ràdio Tordera, l’alcalde volgut analitzar les dades de participació fins aquest moment.

acalde participacio mati

En el mateix sentit s’han pronunciat els regidors d’ERC Jordi Romaguera i Anna Serra des del col·legi electoral de La Roureda.

romaguera i serra participacio mati

Els col·legis electorals estaran oberts fins les 8 del vespre, quan comenci el recompte de vots. A la tarda, Ràdio Tordera continuarà la cobertura informativa, amb butlletins cada hora amb l’ índex de participació i a partir de les 20h tertúlia d’ anàlisis de la jornada i resultats finals a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES