IniciNoticiesPolíticaS’aprova adjudicar en una empresa externa la neteja de les Escoles Ignasi...

S’aprova adjudicar en una empresa externa la neteja de les Escoles Ignasi Iglesias i la Roureda

ple desembreL’Ajuntament de Tordera va aprovar en la darrera sessió plenari adjudicar a una empresa externa la neteja de l’Escola Ignasi Iglesias, l’Escola La Roureda i treballs esporàdics de neteja en edificis municipals de Tordera. El servei s’ha adjudicat a l’empresa Manteniment i neteges Alsi i tindrà una durada de 4 anys. Segons el regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Marçal Vilajeliu es tracta d’una reorganització del servei de neteja, que permetrà incrementar el control i optimitzar recursos.

neteja pdecat

En el torn d’intervencions, el regidor del Partit Popular votava positivament a l’acord.

neteja pp

El regidor del SOM Tordera, Salvador Giralt exposava que normalment votaven en contra de externalitzar serveis de l’ajuntament, però en aquesta ocasió ho valoraven positivament, perquè el servei de neteja municipal no podia assumir aquestes tasques.

neteja som

El regidor del PSC, Rafa Delgado va destacar que l’acord racionalitza el servei i demanava la realització d’un estudi per redistribuir les seves tasques.

neteja psc

El regidor d’ERC-Gent de Tordera, Xavier Pla realçava el rigor en la contractació, ja que s’ha licitat amb el millor preu. Els republicans van demanar un seguiment del servei.

neteja erc

El regidor no adscrit, Jose Carlos Villaro, afirmava que en el futur es procurarà millorar el servei de neteja en les urbanitzacions.

neteja villaro

L’adjudicació del servei es va aprovar per unanimitat del Plenari.

ÚLTIMES NOTÍCIES