Ràdio Tordera organitza de nou el Concurs de Rapsodes


carnerRàdio Tordera convoca un any més el Concurs de Rapsodes.  Les inscripcions estan obertes des del 7 de novembre i el termini finalitzarà el 18 de gener. Per a fer la inscripció només cal omplir la butlleta que es pot trobar a Ràdio Tordera, portar-la als estudis de Ràdio Tordera (Carrer Ciutadans, 2) o entrar al formulari d’inscripció a www.radiotordera.cat. A continuació es farà una selecció d’aspirants per a la fase final on l’organització es posarà en contacte amb els escollits i els hi entregarà la lectura obligatòria que s’haurà de llegir juntament amb una lliure a la final. Joan Madrid, locutor de Ràdio Tordera i membre de l’organització del Concurs de Rapsodes ho explicava.

rapsodes1

En aquesta edició del Concurs de Rapsodes s’ha escollit com a poeta al que girarà el concurs Josep Carner, conegut com el príncep dels poetes per alçar la poesia catalana gràcies a la seva obra poètica.

El Concurs està separat en sis categories. El Grup A: de 3r i 4t de primària, el Grup B: de 5è i 6è de primària, el Grup C: de 1r i 2n d’ESO, el Grup D: de 3r i 4t d’ESO, el Grup E: de 16 a 18 anys i el Grup F: d’adults. De cada categoria s’escolliran tres finalistes i finalment el jurat només escollirà un guanyador.

rapsodes2

El divendres 9 de febrer a les 18:00h de la tarda al Teatre Clavé es celebrarà la fase final i l’entrega de premis de totes les categories.