El CFTordera organitza per aquest nadal un nou campus de nadal


campus nadal futbolEl Club Futbol Tordera organitza, un any més, un campus de nadal dirigit a jugadors base que tinguin entre 4 i 14 anys. Per aquesta ocasió l’activitat va adreçada a un públic més polivalent ja que el casal nadalenc no només serà de tecnificació esportiva sinó que a la vegada compaginaran activitats més lúdiques. Narcís Barrera coordinador i organitzador del campus explica que l’edició d’enguany agafarà un caire diferent respecte els anteriors anys.

Barrera campus nadal 1

Si poden apuntar jugadors torderencs com també tots aquells interessats del món del futbol que no vulguin aturar-se durant les dates nadalenques. Barrera recomana a les futures jugadores que vulguin provar el futbol, que amb el campus és una bona oportunitat poder fer les primeres passes a l’esport.

Barrera campus nadal 2

Tota la informació necessària per inscriure’s i conèixer més detalls de la iniciativa us podeu adreçar a les oficines del club instal·lades al mateix camp o també via xarxes socials.