Aquest dissabte arriba la 3a Fira de Nadal de Tordera


Cartell_3a_Fira_NadalEl pròxim 16 de desembre de 10:00h a 20:30h la plaça de l’Església i els seus voltants acolliran la tercera edició de la fira de nadal de Tordera. L’objectiu principal d’aquesta activitat és atreure nous visitants al nostre municipi, poder seguir dinamitzant el nucli històric i que els torderencs i torderenques surtin al carrer i gaudeixin d’aquest ambient nadalenc al seu poble.

Donat l’èxit de les anteriors edicions, la Fira de Nadal seguirà comptant amb diverses activitats de lleure per als visitants adreçades, especialment, al públic familiar. L’objectiu principal és fomentar el sector de serveis i comerç del nostre municipi. Marçal Vilajeliu és regidor de l’àrea.

fira nadal

Durant tot el dia: hi haurà Mostra d’oficis típics del pessebre, Artesania i Productes de Nadal.

  • TALLERS de pintacares i Arbre de Nadal de 11:00 a 14:00h i de 17:00 a 20:00h
  • MÚSICA EN DIRECTE a les 12:30h Concert de Gospel “Fill de Gospel”
  • EL PATGE REIAL ens visita a partir de les 17:30h.
  • XOCOLATADA POPULAR a les 18h a càrrec de la Comissió de Festes
  • CONCERT DE NADALES a les 19h amb Raquel Xiberta i Xevi Comte
  • TAST DE BROU NADALENC a les 19h. Gentilesa dels Restaurants Brianxa, Can Casellas, Ca la Maria, Les Ferreres i la Cuina d’en Titet
  • IL·LUMINEM EL CEL AMB FANALETS “ENCENEM UN LLUM PER LA MARATÓ” a les 19:30h a la Plaça del Mirador. Organitza ANC Tordera (Donatiu 3€)Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca