Alumnes de l’escola Ignasi Iglesias vendran els productes de les seves cooperatives aquest diumenge al mercat


cooperatives ignasi iglesiasEls alumnes de sisè de primària de l’escola Ignasi Iglesias han finalitzat ja la producció dels articles que comercialitzaran a través de les cooperatives que els mateixos alumnes han constituït en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’escola. Coincidint amb la celebració del mercat dels diumenges, els alumnes muntaran les parades amb els seus productes en diversos punts del poble. Les dues cooperatives s’anomenen Recicraks i Dibuflaix i part dels beneficis de la venda aniran destinats a la marató de Tv3.

El treball de les cooperatives, es va iniciar el curs passat amb aquest dos grups. Els alumnes han creat cooperatives reals, que els ha permès conèixer i aprendre, entre d’altres, en què consisteix la constitució d’una cooperativa, com es redacten uns estatuts, quines són les seves funcions, han escollit els productes que ells mateixos han dissenyat per comercialitzar, han estudiat línies de negoci a través d’estudis de mercat, han fet estratègies de comunicació i màrqueting i han treballat en la cadena de producció dels seus propis productes. Segons es desprèn dels objectius del projecte, en un context creatiu i lúdic, l’alumnat desenvolupa capacitats emprenedores mitjançant un aprenentatge transversal.

Amb la posada a la venda dels productes que ells mateixos han fabricat es tanca el projecte d’emprenedoria que que van començar al mes de gener.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca