El camp municipal d’esports ja disposa de la nova aula de formació


aula formacio futbolEl Camp Municipal d’Esports de Tordera ja disposa d’una aula de formació. Aquest equipament és una demanda del Club Futbol Tordera que ha de permetre a la mateixa entitat disposar d’un espai on poder realitzar-hi reunions, cursos, trobades, millorar el seguiment i la relació directa entre coordinadors i entrenadors del club amb diverses noves eines que permetran aconseguir una millor aplicació del projecte que treballen durant la temporada entre d’altres funcionalitats i usos esportius interns del club. Narcís Barrera un dels coordinadors del club ens explica quina utilitat li donaran en aquest nou espai.

Barrera aula formacio

La nova aula de formació esta situada a l’espai que hi ha entre les graderies del municipal i els vestuaris ubicats entre el camp 1-2. Té un aforament per una cinquantena de persones i ocupa uns 60m².
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca